06-54727072 info@coworks.nl

REFERENTIES

Marjolein is een vakvrouw met plannen die ze ook snel uitvoert. Kan vanuit haar vakgebied goed meedenken over de ontwikkeling van een complex programma zoals MijnOverheid voor Ondernemers. Ze is ook een vriendelijk, open mens waarmee ik graag samenwerk. 

Marieke van Putten

Senior Innovation Manager at the Ministry of Interior and Kingdom Relations

Marjolein is een professionele en enthousiaste collega. Ze is niet alleen in staat allerlei communicatie projecten te managen, ze werkt ook uitstekend onder druk. Haar kracht is dat ze (complexe) communicatie issues kan vertalen in concrete doelen, effectieve middelen en heldere processen. Samenwerken met Marjolein leidt niet alleen tot de beste project resultaten, maar ook tot een fijne manier om daar te komen, dankzij haar gevoel voor humor.

Maartje Wolff

Strategische Communicatie, Happy Office en Lemonlab

Van een interim communicatiemanager verwacht ik vakkennis en daadkracht. Marjolein voegt daar creativiteit, verbinden van mensen en veel energie aan toe. Zo krijg je gericht zaken voor elkaar!

Marije Naeff

HR manager Benelux, LEWIS PR

Dankzij de regie van Marjolein, werd de e-health app Huidmonitor de meest gedownloade app. Ze is een kei om een project uit te voeren, te begeleiden en tot resultaten van een groot kaliber te brengen.

Nelleke Gruis

Associate Professor, LUMC

Marjolein behoudt het overzicht in complexe en hectische situaties en weet daarin alsnog haar targets te behalen. Dat doet ze door overtuigingskracht te koppelen aan haar vele vaardigheden. Niet onbelangrijk, ze is een uitermate prettige collega om voor en mee te werken. Weet van aanpakken en heeft veel humor!

Daan Oltheten

Eigenaar Oltheten Communicatie