06-54727072 info@coworks.nl

teamwerk

TEAMWERK

 

Zeg je co/works dan zeg je samenwerken. Samen met uw medewerkers en leveranciers realiseer ik effectieve communicatie. En dat samenwerken moet plezierig zijn. Zodat iedereen volle vaart vooruit gaat.  

co/works staat voor professionele communicatie realiseren. Soms heb je daar echte specialisten bij nodig. Daarom werkt co/works samen met een netwerk van ‘vak-idioten’ waar ik al jaren mijn handen voor in het vuur steek. Zo kan, als dat nodig is, snel de juiste expertise ingezet worden.

 

 

 

Marjolein is een professionele en enthousiaste collega. Ze is niet alleen in staat allerlei communicatie projecten te managen, ze werkt ook uitstekend onder druk. Haar kracht is dat ze (complexe) communicatie issues kan vertalen in concrete doelen, effectieve middelen en heldere processen. Samenwerken met Marjolein leidt niet alleen tot de beste project resultaten, maar ook tot een fijne manier om daar te komen, dankzij haar gevoel voor humor.

Maartje Wolff

Strategische Communicatie, Happy Office en Lemonlab

Wie ging u voor?

Rabobank Nederland

Dat is pas teamwerk. co/works is regelmatig samen met Rabobank Nederland aan de slag gegaan. Om als interim communicatiemanager met het vaste reclamebureau een communicatiestrategie te bedenken voor verschillende producten, campagnes te realiseren én te zorgen dat ook de lokale Rabobanken geïnformeerd zijn. En niet te vergeten, vooraf klanten van Rabobank Nederland te vragen of de communicatie ook het gewenste effect zou kunnen hebben.