06-54727072 info@coworks.nl

INTERIM

INTERIM

 Snel inzetbaar zijn, uw bedrijf helpen maar ook snel leren kennen. Wat past en wat niet? Al meer dan 20 jaar help ik als interim communicatie specialist veel uiteenlopende bedrijven. Profit en nog profit. Vele A merken in de financiële dienstverlening of Telecom. De laatste jaren ligt de focus meer op overheden en digitale dienstverlening. Denk aan het (mee) ontwikkelen van chatbots, inzet van Artificial Intelligence of het neerzetten van een overkoepelende communciatiestrategie. Met bijbehorend team om het samen uit te voeren.

Kortom bij uw bedrijf voel ik mij als een (communicatie) vis in het water.  Mag ik u helpen?

 

 

 

Marjolein is een vakvrouw met plannen die ze ook snel uitvoert. Kan vanuit haar vakgebied goed meedenken over de ontwikkeling van een complex programma zoals MijnOverheid voor Ondernemers. Ze is ook een vriendelijk, open mens waarmee ik graag samenwerk. 

Marieke van Putten

Senior Innovation Manager at the Ministry of Interior and Kingdom Relations

Wie ging u voor?

Ministerie van Binnenlandse Zaken

Zet een communicatieteam op waarin alle samenwerkende partners een rol hebben. Geef de communicatie vorm en implementeer gezamenlijke middelen. Houdt rekening met de politieke gevoeligheden. Een opdracht waar co/works graag zijn tanden in heeft gezet. Resultaat? Een geolied team, een gezamenlijke website en één huisstijl. En een tevreden opdrachtgever.