06-54727072 info@coworks.nl

FOCUS

Geen grip op uw communicatie? co/works helpt.

Communicatie is geen doel op zich, maar een middel om doelen te bereiken. Belangrijk dus om bij de start samen met u te kijken naar welk resultaat u voor ogen heeft. En hoe we daar kunnen komen. Vervolgens gaan we samen gericht aan de slag. Met een heldere communicatiestrategie, het ontwikkelen van effectieve middelen, het organiseren van de communicatie of het opzetten van een team. Maar altijd met de focus op het eindresultaat. Waarbij ik niet uit het oog verlies of het ook past bij uw organisatie. 

Maar minstens zo belangrijk vind ik de weg ernaar toe. co/works wil graag echt onderdeel van uw bedrijf zijn, en het resultaat halen samen met uw medewerkers. Ook daar ligt mijn focus.

 

Van een interim communicatiemanager verwacht ik vakkennis en daadkracht. Marjolein voegt daar creativiteit, verbinden van mensen en veel energie aan toe. Zo krijg je gericht zaken voor elkaar!

Marije Naeff

HR manager Benelux, LEWIS PR

Wie ging u voor?

Stichting Melanoom

Stichting Melanoom heeft een waardevolle app laten ontwikkelen: Huidmonitor. co/works kreeg de opdracht te zorgen dat ook de PR rondom de lancering van deze e-health app (iPhone/Android) zou “knallen”. Daarvoor zochten ik de samenwerking met diverse partijen om zo een groot netwerk van journalisten aan te kunnen boren. Resultaat: bij de lancering alle landelijke media gehaald én binnen drie dagen een no 1 positie in de app store. En als beloning ook winnaar van de e-health award.